1

Téma: 1406 - 201

Pokračování minulého dílu nás zřejmě nemine. Tento čtvrtek to bude bez jednoho dne 12 let, kdy jsme se ve druhé epizodě druhé řady South Parku dozvěděli identitu Cartmanova otce, a právě tento čtvrtek se možná ukáže, že to ve skutečnosti bylo všechno jinak. Zbývá taky odpovědět na otázky, zda tvůrci v seriálu ukáží Mohameda bez cenzury a jak to vlastně s celým městečkem dopadne.

Jen pro pořádek ale připomínám, že před dvanácti lety místo očekávané epizody s odhalením Cartmanova otce přišel vtípek s Terrancem a Phillipem. Tehdy tato aprílová epizoda měla mimochodem produkční číslo 201, což je shodou okolností i název aktuálního dílu. K němu navíc autoři nezvykle zveřejnili jen krátký popis, žádný pořádný obrázek a pouze rekapitulační upoutávku... Ale dost spekulací.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1406.jpg

Naštvané celebrity, násilní zrzkové a Mecha Streisandová chtějí zničit South Park a všichni se mezitím ptají, kdo je otec Erica Cartmana.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1406 - 201

No ..SNAD se něco dozvíme.

Naposledy upravil: Trop (19. 04. 2010 16:18:20)

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

Trop napsal:

No ..snad se něco dozvíme.

Naivko:D Myslim že se nedovíme nic a je to dobře

Naposledy upravil: one-real-mike (19. 04. 2010 15:17:03)

We no longer fuck the Earth, we DP it!

4

no, jestli chystají nějaké podobné překvápko jako v 2 sérii, tak hlavně ať to neni Terrance a Philip!...jakákoliv jiná hovadina, ale hlavně ne oni!

5

Co máš proti Terranci a Phillipovi?

IDDQD!

6

one-real-mike :Napsal jsem snad! big_smile
Jinak myslím že se Terrance a Phillipa nedočkáme ,to by bylo ohrané -i když ..když si lidi budou myslet že tam T a P nedaj tak ho tam třeba daj a bude to překvápko protože si mysleli že to tam nedaj hmm

7

Prípadne si všetci myslíme, že by mohli prekvapiť tým, že ho tam dajú, pretože každý čaká, že ho tam nedajú, keďže ho tam už raz dali. No a tak sa rozhodnú, že ho tam dajú, ale predsa len niekto možno čaká, že ho tam dajú a preto ho tam na just nedajú a dajú tam normálnu epizódu big_smile big_smile big_smile

8

To je vono big_smile

9

Třeba 201 neodvysílaj tehnle tejden vůbec, to by teprv bylo překvápko!

10

šéf : no to bych jim asi napsal něco jako : Hej!Vy děvky! Padejte do studia a udělejte mi ňákej dobrej díl! znáš to...:D
ShadoW : no zvlášť mi nesedl ten jejich poslední díl. Je to zvláštní, fekální humor mám moc rád, někdy až nadmíru, ale ten díl mi přišel hrozně trapnej. Daleko více bych ocenil vrácení k starým časům a to k živé předmluvě před dílem jako v 1. a 2. sérii....'to byla ale švanda, ale další díl je náš oblíbený!'...to mi vážně chybí:(

11

Živá předmluva byla jenom na DVD, v televizi ses jí nedočkal. Navíc se nejedná o žádné staré časy, ty komentáře byly přidány až dodatečně, v roce 2001.

IDDQD!

12

aha, to jsem ani nevěděl. A v televizi jsem SP nikdy neviděl, možná tak párkrát ukázku na Nově...no, každopádně by se mi nějaké zpestření dílu líbilo.

13

No to byla síla big_smile Ani nevim, jestli tu mam něco rozepisovat, páč bych musel popsat celej díl. Nejvíc mě ale asi dostala smradlavá pička Barbry Streisand, afroameričtí návštěvníci a poslední záběr. Jinak když zmínili "Hlavního Zrzka", tak jsem si myslel, že tam daj toho posránka Coopera Caba, ze kterýho je teďka "hvězda" Youtube...

Ale zajímalo by mě, co bylo vypípaný naschvál a co bylo vypípaný Comedy Centralem. Na SPS díl nešel pustit, páč se tvůrcům nelíbilo hafo pípanců, který tam právě CC dodatečně nechal dodat. Ale i tak měl ten proslov na konci docela koule smile

Eat, pray, queef!

14

To jsem si myslel taky, že tam dají toho YouTube zrzouna, ale naštěstí se tak nestalo a díl skončil velmi inteligentním rozuzlením.

Podle online epizody na South Park Studios to vypadá, že to bylo vypípané Comedy Central (i když pochybuju, že i včetně toho poučení):

http://upload.dqd.cz/files/sp1406.png

Nejpravděpodobnější variantou se mi zdá, že si ten konec vypípali sami.

IDDQD!

15

Silnááá časť. Nejdem písať o tom, čo bolo na nej dobré, lebo ako písal Rocky, nedá sa to big_smile

Len dúfam, že sa do obehu dostane nejako nelegálne aj original časť smile

16

Lepsie to s Cartmanom ani nemohli vymysliet lol lol lol. Som to necakal... Druhy najlepsi napad po tom, keby bol otec Cartmana Gerald Broflovsky.
10/5 big_smile

Naposledy upravil: Georgino (22. 04. 2010 16:52:13)

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

17

Neviete niekto, či sa niekedy dostane von aj uncensored original? Prípadne v prepisoch scenára (či čo to je) to nebude? Kedy to vychádza?

Naposledy upravil: BX (22. 04. 2010 18:54:06)

18

Nevíme, musíme čekat. My to do titulků přeložili bez pípání.

IDDQD!

19

Ve starých dílech South Parku byly starý postavy a dobrý nápady. V tomhle dvojdílu, kterej měl být poctou starým dílům, byly jen starý postavy bez nápadu, prostě to nebylo vtipný. Ještě první epizoda docela navnadila, bohužel druhej díl to zabil. Pochybuju, že s tím něco udělá verze bez cenzury. Předpokládám, že vypípané projevy na konci byly úmyslem (EDIT: tak teda ne), a Mohameda asi taky nechtěli ukázat, protože z té zprávy na Southparkstudios vyplývá, že předmětem cenzury Comedy Central byl jen zvuk ("vypípání"). Potěšilo mě jenom to, že Tenormanova otce jako otce Cartmana jsem nečekal, a myslím, že jsem ani neviděl nikoho to tipovat. Takže aspoň něčím překvapili, dávám 2/5.

Abych to shrnul. Ku příležitosti 200. epizody se to celkem hodilo, ale jinak nemá smysl vracet se ke starým dílům. Ať se radši drží novýho stylu South Parku, který jim teď sedí víc. Úvod řady byl moc povedenej a ani tam nemusela být Streisand, Mephisto a další. Nemám nic proti starým postavám, ale cpát je tam násilím nejde.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

20

Bohužel se naše předpoklady nesplnily, protože podle prohlášení South Park Studios byla cenzura opravdová.

IDDQD!

21

Kael treba to brať trocha ako "spomienku" na všetky tie postavy, ktoré vystúpili v SP niekedy dávno. A prípadne aj ako rozlúčku s nimi. Na 200/201. epizódu sa to podľa mňa veľmi hodilo. Ďalej, ako som usúdil z článku na s-p.cz, pôjdu zase po starom (alebo po novom?) Skrátka podľa mňa sa to na jubilejnú epizódu/y hodilo. A ďalej nech si zase uťahujú zo všetkých a všetkého naokolo tongue smile

22

mě se díl hodně líbil...hlavně jsem po dlouhé době viděl Mephista a spousta prdelí:D

23

Pip mi bude chybět.

24

To rozhodně.
Jinak, já nevím, ale nějak se mi nezdá ten Cartmanův otec... Připadá mi to až moc jednoduchý big_smile Na SP takový málo střelený big_smile

25

A čo by si chcela. Ak by dali jeho otca Geralda Broflovskeho, každý by hovoril, že to bolo predvídateľné. Ak by dali vlastne hocičo absurdné, ľudia by hovorili, že to bolo predvídateľné. A toto myslím nečakal nikto. V tom to bolo krásne smile