26

Re: Hry

Internet od šesté třídy, pche. Já mám doma internet od svých devatenácti let, a to jsem si ho musel tvrdě vybojovat a sám platit. (I když internet jsem poprvé použil v roce '97, takže to trvalo celých osm let, než jsem ho měl doma.)

Co se týče baterky v Doomu trojce, tak to má být taková ta velká dlouhá, kterou se dá i švihat.

IDDQD!

27

Já s CS 1.6 skončil asi v osmý třídě...
Jinak u mě pokračuje závislost na všech trojrozměrnejch GTA, stále hraju Mafii, Fifu 10, Football Manager 2010 (s tim nezačínejte, je to silně návykový pokud máte rádi fotbal), SWAT 4, Tropico 3. Ale největší nářez je Audiosurf:D

A krutobrutálně mě bavily Hallo 3 na Xboxu 360, seděl sem u toho 11 hodin a pak sem usnul v křesle.

Naposledy upravil: one-real-mike (25. 04. 2010 22:33:29)

We no longer fuck the Earth, we DP it!

28

11 hodin je dobry mazec.
Ja jsem byl silne zavisly na csku, prumer 6-10 hodin denne, ale tenkrat pred maturou jsem toho ze dne na den nechal a jsem za to rad. Ted si obcas zahraju neco u mladsiho bratra na ctyrjadre ( naposledy metro2033,alien.. ) Ale stejnak, nemyslite, ze 14GB instalacka je maras? Kde jsou hry na diskete?! Nebo CONTRA a MARIO na zlutych kartach, tlacejicich se do videoher. Nebo samozrejme moje prvni hra na pc - DRIVER 1! To šlapalo a vydržel jsem u toho sedět třeba celý den. Nedávno jsem si to stáhl a moc jsem se té kostičkované grafice smál. Holt IT pokrok je a bude.

29

Jo, tyhle videohry jsem měl nejspíš taky. Contra si pamatuju, Maria taky, potom Street Fightera a kdybych neměl hlavu děravou, tak bych si vzpomněl určitě i na něco dalšího, třeba jak se jmenovaly takové ty motorky, kde si člověk mohl postavit trať a skákat přes překážky. Předtím jsem měl taky přístroj, který se jmenoval Rambo TV Games (čínská kopie Atari 2600), tam ty hry byly úplně no-name. A taky si pamatuju Atari 800 XL s kazeťákem, které měl v té době můj strejda. Když si člověk chtěl zahrát hru, vytáhl magnetofonovou kazetu, na které bylo nahraný binární kód ve zvukové podobě (znělo to jako pípání) a na deset minut to tam pustil, než se to nahrálo. Později jsem byl se svým 486 DX-4 100 Mhz, 8 MB RAM a 426 MB HDD král. Ach, ty vzpomínky...

IDDQD!

30

Já playstation, gameboy ani podobný hovadinky nikdy neměl, takže Maria jsem snad pořádně taky nikdy nehrál. Co mě bavilo ze starých DOS her jsou Worms, Historic, pak náký ty tanky v hlíně(něco jako worms) a hodně i tedka Little Fighters - tohle dohrát, to je umění (já to s bratrem pokořil:) )

Jinak mě nikdy nebavily závodní hry s reálnejma autama jako třeba Need for speed (momentálně dávám přednost raději zfilmované verzi : Need for Seed:D ), ale kreslený autíčka mě hrozně bavily. MASHED, Re-Volt...prostě AWESOME!!!

31

V té době ještě ani Playstation neexistoval, tohle bylo na začátku 90. let. Trhu konzolí kralovala Sega a PC bylo drahé, takže na hraní se kupovaly osmibity.

IDDQD!

32

chercherin : pokud chceš ještě náký typ na dobrou onlinehry, tak tady je
http://www.superhry.cz/games/868/
momentálně tím zabíjím tak polovinu školy, hrozivá pařba!

33

hahaha:D:D:D

ďakujem vyzerá to dobre:D

a teraz ma napadlo, že ešte rada hrávam karoshi...odporúčam!!!....logická hra ako sa zabiť ale niektoré tie riešenia sú tak nelogické až sú logické big_smile

povedala mierne nekompetentná osoba

34

Logická hra jak se zabít? To zní supr big_smile

Eat, pray, queef!

35

Občas CS 1.6
Alebo teraz FIFU

Kto sa chce podielať na vytvorení vlastnej epizody South Parku nech klikne na

KLIK

36

ja som si momentalne poskladal novy pc,tak aby mi potiahol vsetko,tak som si naslapal bad company 2  mafiu II ,lebo jednotka mala perfektny dej,velmi mudry :-D

37

Jaký je Bad Company?...já hrál jen BF2 a pak už nějak od stříleček upustil...

38

bad company 2 a zajtra mi ma kamarat dniest sniper ghost warrior

39

no, že 2 vim, ale ptal sem se jaký to je???

40

Ja síce hry už veľmi nehrávam (najbližšia hra, ktorú budem hrať bude asi len Crysis 2), ale mám kamarátov "hráčov" a o Bad Company 2 hovoria ako o porovnateľnej alternatíve k CoD Modern Warfare 2, čo bola pekná šupa (náhodou som to prešiel big_smile ) Takže ak niekdy dostanem chuť na strielačku, BC2 je jasná voľba tongue
(toť môj neprofesionálny názor)

41

to ti odporuam aj ja,aj ked som to nehral,j mw 2 som aj ja presiel,fajnove su tie hry :-D

42

Bad company 2 má výbornej engine a fyziku (Až na ty bugy) ale to je bohužel všechno. Nudnej (bohudík krátkej) příběh, poměrně dost bugů (např. Dělo od tanku projede texturou zdí), téměř nekonečno nábojů... Singel fakt nedoporučuju není dobrej. Ovšem multiplayer je "trochu" něco jiného. Tam už si dali chlapci z Electronic Arts záležet a vytvořili super mulťák.  Jen škoda, že to v čechách moc lidí nehraje. Tím myslím ligy, turnaje apd. Každopadně modern warfare, ať už jednička nebo dvojka je uplně někde jinde smile

Naposledy upravil: millin (12. 09. 2010 22:58:39)

43

Moja rec , ja som singel ani nepresiel , cely , lebo som to prechadzal asi vkuse 3 hodky a ked som to vypol , uz sa mi to zapinat necelo big_smile , nejako ma to nezaujalo smile

44

To v bad company stále neopravili bugy jako čouhání těla skrz zeď nebo podobný hovadiny?...já naposled hrál BF 2 a tam toho bylo jak nasráno a dost mě to odradilo...ale tak trochu jsem počítal, že by to už pomalu mohli nějak napravit....

45

World of warcraft WOTLK,world of warcraft TBC,world of warcarft cataclysm,cs 1.6 , minecraft,call of duty 4 ,warcraft 3 , warcraft frozen trone cez program garenu,a nekedy nake ty south park hry