Téma: Hry
Po dlouhé době opět zakládám téma , dnes o hrách.Takže jaké hry hrajete?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Po dlouhé době opět zakládám téma , dnes o hrách.Takže jaké hry hrajete?
fu... poriadnu hru som nevidel, ani nepamatám
Raz za čas pustím CS 1.6, rozbijem všetkých v nejakej AWP mape a toť vše ![]()
A s kamarátmi po sieti raz za čas Unreal Tournament 3.
A nie... pamatám. Asi pred dvoma mesiacmi som sa silno bavil na Plants vs. Zombie ![]()
Cs 1.6 neomrzí nikdy ![]()
Poslední dobou to byl Mass Effect 2, to je jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál. Jinak to jsou hlavně válečný - na vrchol bych postavil singl Bad Company 2. Batman: Arkham Asylum je taky bezchybná hra. Super nářez je taky X-Men origins: Wolverine. Když jsem nabral nepřítele na pařáty a strčil mu hlavu do rotoru vrtulníku, byl jsem v sedmym nebi - takovou porci brutality jsem ještě nedostal. Jinak srdcovkou je Half-Life 2.
Rozhdně , HL2 byla má nej hra po Modern warfare 2
Pokud počítám jenom PC hry, tak jsem začal u Doomu 2 a na tuto hru nedám dopustit dodnes. První dva díly Doomu (trojku jsem bohužel nikdy nehrál) jsou mé nejoblíbenější hry i po těch třinácti letech, co jsem je hrál poprvé. I když si v současnosti zahraju zhruba tak jednu hru (nejčastěji nějaké hodně staré RPG nebo adventuru) za rok, většinou o letních prázdninách, když je chvíle času, nebýt počítačových her, nikdy bych se asi nedostal k počítačům.
Dostalo se to do takové fáze, že jsem v letech 1999-2003 ve volném čase nedělal nic jiného, než jsem navštěvoval tamější počítačové herny. V té době běžel hlavně Half-Life a později jeho modifikace Counter-Strike, přičemž v té druhé hře se nám s kamarády povedlo hrát na celkem slušné úrovni. (Viz např. videa Pepik: the Movie!, která jsem v letech 2003 a 2004 vytvořil pro svého kámoše, ehm, Pepu.) Později, to bylo zhruba v té době, co Valve zavedli Steam, jsem naštěstí přestal mít na hraní čas a začal jsem žít plnohodnotnější život. Dneska už můžu jenom zírat, co děcka hrají za nadupané střílečky. ![]()
Také v poslední době nemam moc čas.Já začínal na Return of castle Wolfenstein.
koukam, že tady máte všichni rádi střílečky...jediná střílečka, která mě kdy bavila je Battlefield...všechny vydání....jeden čas sem to hrál dost...až moc. Mě vždycky nejvíc bavily strategie. Možná proto, že jsem dlouho neměl internet a střílečky jsou offline hrozná nuda. Nejvíc mě bavila samozřejmě nejdokonalejší dosud naprogramovaná hra : Age of Empires II....kdo by ji nemiloval:).
A jak jsem říkal, momentálně hraju docela hodně Warcrafta DotA. V roce 2003 ti shadow bylo 17?...tak to mi tak právě ted je a taky už si říkam, že bych to měl trochu omezit...naštěstí dělam spousta jiných věcí než DotA...chodím do školy, sportuji a piji alkohol:)
A hlavně - nehraju WOWko...to bych označil za naprostě dno, na které jestli si šáhnu, tak už se mnou bude konec;)
Jo, v roce 2003 bylo mi 17. Strategie jsem se snažil -- opravdu snažil -- co nejvíce hrát, ale nikdy mi nešly, tak jsem o ně ztratil zájem.
to mě právě naopak nikdy moc nešli ty střílečky:)...BF jsem hrál asi rok, pak to začal hrát kámoš a během měsíce mě dohnal v bodech...bud to je tim, že je to hrozivej pařan, nebo jsme byl opravdu taková lama...
Já nevím, čím to je, ale u většiny RTS strategií se postupuje podle scénáře: stavěj budovy, vyráběj armádu, prozkoumej okolí, zároveň si vybuduj obranu, a až si budeš myslet, že na to máš, zaútoč (a tak pořád dokola). Jenže od určité velikosti armády jsem přestal stíhat zároveň vyrábět vojáky, budovat obranu, stavět budovy a útočit na nepřátele. Nebyl jsem schopný reagovat na to, co zrovna dělá nepřítel, a přizpůsobit se podle toho. Když jsem to srovnal například s profesionálními hráči Starcraftu, tak bych toho nebyl ani nikdy schopný, dělat ty stovky kliknutí myší za minutu -- z mého pohledu to jsou naprostí magoři, stejně jako já jsem pro ně byl magor, když jsem jim nasázel hromadu headshotů v Counter-Strike.
Pár let jsem hrál CS 1.6. Po rozpadu teamu jsem se nechtěl sehrávat s jiným, tak sem skončil. Zhruba 1/4 roku jsem zkoušel mmorpgčko Aiona... Během několika týdnů jsem byl na tom závislej ale po čase mě to omrzelo a teď k tomu mám odpor. Momentálně hraju 4fun Team Fortress 2 (vynikající FPSka od Valve) a sem tam mixnu v CS Source.
carmageddon...najlepšia hra na svete asi si ju pôjdem pustiť ![]()
potom mám rada the sims a wolf quest, ale teraz zase fičím na GTA a celkovo mám rada násilné a brutálne hry kde sa dá zabíjať,ničiť a hlavne nebyť ničím obmedzovaná a robiť si čo chcem ( dané hore mnou vymenované hry to krásne spĺňajú)...proste mapa,ja a veci čo môžem zničiť...žiadne sankcie za nepochopenie princípu hry(ako keď sa v GTA vykašlem na misie a robím zle policajtom alebo iným okoloidúcim)...tiež mám rada hry kde nie je žiaden časový limit....ten ma ide zabiť ![]()
wolfenstein tiež nie je zlá hra len sa mi z nej triasli ruky a je dosť možné, že za čias levelov v kobkách som zažila niekoľkonásobný infarkt:D...jak ja neznášam zombíkov:mad:
ale hlavne hrávam onlinehry rôzneho charakteru~
ShadoW : hrál jsi třeba Empire Earth?...to je vážně nekonečná hra...sme si dávali s bratrem multiplayer spolu proti 2 kompům...za 5 hodin jsme to nedohráli. Tam se to vážně nedá stíhat;)...jinak u strategií šlo hlavně o rychlé taktiky - zaútočit rychle a efektivně a bud to vyšlo, nebo ne. Např u Stronghold Crusader, tam jestli hra trvá víc jak půl hodiny, tak se neikdy nedohraje...všichni mají obrovské hradby, obrovské armády a nikdo nikoho nemůže dobýt.
Chercherin : hrálas třeba FEAR?...jestli máš ráda neomezené zabíjení a ničení, tak to by mohla být hra pro tebe:)...ale bacha na ty zombíky;)
Onlinovky jsem hrál tak maximálně během IVT na základce, kde jsem se hodně nudil...bavil mě Heli attack 3...to jsem dohrál několikrát. Jinak hry jako travian,farmvil,bitefight naprostoi zavrhuji...
ShadoW: Na Dooma 3 jsem zapomněl. U žádný jiný hry jsem se tak nebál jako právě u D3. Fakt, že se dá nosit buď baterka, nebo zbraň, obojí ne, z tý hry dělá strachovku číslo 1. Navíc i když vyčistíš místnost, objeví se v nich pekelníci i když tamtudy procházíš podruhé, potřetí. Taky mají tendenci objevovat se Ti v zádech, takže nejistota číhá naprosto všude. Na YouTube lze najít videa, kdy se maníci natáčeli, jak se u toho lekaj a nadskakujou ze židle. Není to fake, taky jsem takhle nadskakoval. Větší porci strachu jsem fakt nežral, a taky proto si už D3 podruhý asi nezahraju ![]()
Moje nej strašidelná je asi F.3.A.R .Občas si zahraju Left 4 dead.Nebo Postal 2.
Trop: Ty už máš trojku?:) Já že F.3.A.R. je označení pro třetí pokračování, který podle mých informací ještě nevyšlo ![]()
Když se tu mluví o strašidelných hrách, hrál jste někdo Carrier na konzoli Dreamcast? Je to už starší hra ale ve své době neměla konkurenci mezi horrory. V dnešní době je tomu podobnej např. Dead space stim rozdílem, že se odehrává ve vesmíru, kdežto Carrier na letadlové lodi.
Rocky88 :JÁ myslel jedničku.
To Millin:Ano dreamcast jsem měl (klasika
)Carrie jsem hrál ,po prvním zahrání jsem měl 2 měsíce noční můry a když jsme šli se školou do muzea tankovích lodí ,já šel za školu . Krásné to léta
wolfenstein tiež nie je zlá hra len sa mi z nej triasli ruky a je dosť možné, že za čias levelov v kobkách som zažila niekoľkonásobný infarkt:D...jak ja neznášam zombíkov:mad:
Předpokládám, že máš na mysli Return to Castle Wolfenstein, protože v původním Wolfensteinovi žádné zombie nebyly. (Mimochodem, věděli jste o tom, že se slovo zombie dá skloňovat podle mužského, ženského i středního rodu?)
ShadoW : hrál jsi třeba Empire Earth?
Nehrál, strategií jsem hrál několik desítek, ale tohle ne. Z tohoto herního žánru mi nejvíce v paměti utkvěla série C&C.
Na Dooma 3 jsem zapomněl...
To já jsem slyšel na tuhle hru dost negativní reference, protože to na svou dobu mělo výborný grafický engine, ale v samotná hra byla hrozně tmavá -- všude samá černota, sem tam odstín šedé. Lekačky navíc prý po určité době začínají být předvídatelné a když pořád někdo útočí zezadu, stane se hra nudnou. To s tou baterkou se mi ovšem líbí, to vývojáři vymysleli dobře.
ShadoW: Doporučuji Ti si D3 zahrát. Ani jedno z těch negativ není pravda. Nuda to není, páč nic předvídat nelze. Nepřátelé neútočí v hordách, jako tomu bylo u prvních dvou dílů. D3 je o strachu z neviděného. A tmavé odstíny mají taky svůj účel - když vyměníš zbraň za baterku, tak skoro jediné, co vidíš, je zlověstně rudá barva očí nepřátel. Děsivá, to ta hra je určitě.
shadow: hej hej to len sa mi nechcelo písať celý názov ![]()
ja003: nie nehrala ale idem stiahnuť ďakujem za typ ![]()
Nehrál, strategií jsem hrál několik desítek, ale tohle ne. Z tohoto herního žánru mi nejvíce v paměti utkvěla série C&C.
To jsem zas nehrál já...já jsem toho vlastně ani moc nehrál. Protože do 6.třídy jsem neměl internet, takže jsem přežíval pouze z toho, co měli známí a byli ochotni mi to vypálit na CD. A když jsem měl internet, tak jsem s ním ani moc zacházet neuměl, natož si stáhnout celou hru (kupovat si hry mě snad nikdy nenapadlo:D...vlastně jednou v USA - série všech battlefieldů za 10 dolarů?..bych musel být debíl). A později (teď) mě už zastak hry nebaví (krom Dotky;))
To s tou baterkou se mi ovšem líbí, to vývojáři vymysleli dobře.
Já to nehrál, ale to prostě nejde si připevnit baterku na hlaveň?...v reálu to jde co já vim:)
Příspěvky [ 1 až 25 z 45 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.