1

Téma: 1407 - Crippled Summer

Poté, co druhá část výročního dvojdílu prošla rozsáhlou cenzurou Comedy Central, někteří od autorů očekávají nějaký způsob odvety. Ideální příležitostí k tomu je poslední díl před letní pauzou, nazvaný Zmrzačené léto. Čtrnáctá řada bude pokračovat v říjnu.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1407.jpg

Jimmy a Timmy vyráží na letní tábor se všemi svými hendikepovanými kamarády. Bude se soutěžit a není čas se flákat. Všichni tvrdě pracují, aby se letos stali šampiony. Jimmy se oblékne a klidně se roztrhá, aby uspěl v každoroční soutěži v surfování.

Upoutávka je tentokrát mimořádně výživná.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1407 - Crippled Summer

Po dvou kontroverzních a velice diskutovaných dílech tady máme úplně jiný šálek! Crippled Summer. Nechejme už mohameda mohamedem a těšme se na Jimmyho and Timmyho, jak nám to s kámošema ukážou smile

3

Tak na tohle se obzvlášť těším big_smile

4

já nějak ani ne...bojím se, že to před letní pauzou zkazí a já budu mít podělaný prázdniny!

ja003: Abstinuj, tohle už je problém.

Tušim dost brutální nářez, snad nebudu zklamanej.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

6

Díly s s těmahle dvěma byly pro mě vždy dobré big_smile Jinak už se těším na Jimmyho, jak bude serfovat na prkně, to bude asi nářez... big_smile

7

mike : abstinovat od SP?....nikdy!...to už radši alkohol:D

8

Tak tenhle díl byl za trest a natruc. Zařazuju k Pipovi a k miliónu vlákénkám.

IDDQD!

9

ještě jsem neviděl...ale jestli to přiřazuješ k Pipovi a k miliónu vlákénkám, tak to nemusí být zastak špatné:)...no uvidím

10

Já jsem měl chuť něco rozflákat, když jsem k tomu časoval titulky.

IDDQD!

11

Tak, stalo sa presne to, čo som očakával. Už z názvu a z výroku tvorcov: "Urobíme ďalšiu epizódu a uvidíme, čo bude" (alebo tak nejak) som usúdil, že táto epizóda bude na truc nudná. Tvorcovia sa zamerali na to, čo robí vtipnými ostatné zábavné programy. To znamená gegy, opakujúci sa dej (Nathan a Memsy) s "ftipnými" hláškami, naschvály atď. Takže všetko, čo používajú iné, nudné zábavné programy. Tvorcovia nám očividne chceli ukázať, ako by SP vyzeral, keby si nerobili posmech zo všetkého a zo všetkých. A tak, na podporu tvorcov, dávam 1/5.

12

Opakovaný děj a celkovou nevtipnost bych ještě přežil, ale ty debilní polopatické vysvětlivky jak z nějakého dokumentu pro retardy byly hrozně otravné.

IDDQD!

13

No áno... to som zabudol spomenúť. To mi prišlo ako jediné naozaj vtipné. A tebe vari nie? Vysvetľovať také debility big_smile To sa mi náhodou páčilo big_smile
To je akoby som napísal: Išli dva medvede. Jeden hnedý a druhý zabočil doprava.
Vieš? Chápeš? Akože jeden išiel a druhý zabočil. Dve úplne nesúvisiace veci. Ftipné, nie?

14

Bylo to naprosto pitomé.

IDDQD!

15

3/5

Nejslabší díl jarního bloku. Ale zase bych to tolik nehaněl, i když to zrovna terno nebylo. Na druhou stranu chápu, že překládání muselo stát za houby.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

16

Určitě nejslabší díl první poloviny série, ale i tak jsem se zasmál. Dobře koncipovaný námět reportáže o závislákovi, doplněný o další dějovou linku. Ale je fakt, že ty pasti, které se vždy otočí proti útočníkovi, nebyly moc vtipné. I když to vyústění ano, hlavně ten žralok big_smile A polopatické vysvětlování bylo vtipné, připomnělo mi to spoustu dokumentů, kde takto komentují jasně viděné... Shut up, Nimsyyyyyy!

Eat, pray, queef!

17

mě to tak strašný nepřišlo, zase něco trochu jinýho občas takovejhle "odpočinkovej" díl neuškodí, navíc nebyl vůbec špatnej což o dílech pip a vlákna říct nemůžu...prostě ty dva retardi co líčili pasti mě bavili... :-)

Drive slow homey...! -peace-

18

Tak jsem se na tu nádheru konečně podíval a bohužel se musím ztotožnit s názorem ShadoWa...naprosto pitomé. Jako smál jsem se, ale to možná jen proto, že jsem měl z čarodejnic trochu připito...Co si tak pamatuju tak jediné věci, které mi přišly opravdu vtipné : Cartmen a přednáška o židech (ta ten díl myslím zachránila), indiáni a žralok.
Ale docela jsem nevěřil vlastním očím, jaký stupidní humor se může zrodit v hlavách takových géniů, jakými Trey a Matt bezesporu jsou. To s tou pastí do indiánské rezervace...to mě málem rozbrečelo. Jsem furt očekával nějaké zajímavější rozuzlení, než : Ale šéfe, říkal si prohodit mapu!...hrůza.
A nevím vůbec jak to může někdo srovnávat s díly jako Pip nebo Vlákna. U obou dílů jsem se zasmál 100x víc než u tohodle. Pip byl aspoň zajímavý dějově (a aspoň už vim něco o své povinné četbě) a Vlákna byla aspoň vtipná.

Rozhodně 1/5.

19

Asi si budu muset Pipa i Na milion vlákének pustit znovu, protože mi to předtím moc vtipné nepřipadalo.

IDDQD!

20

no mě se na ručníčkovi vždycky líbila ta krásná absurdita....prostě mluvící ručník! To je tak stupidní, až je to vtipný. Dále mluvící pekáč...ještě větší pecka!:lol:

Pipa už jsem dlouho neviděl, ale co si tak pamatuju, tak se mi líbil.

21

3/5

Najvtipnejsie okamihy boli jak vymyslali tie pasce, ale najvtipnejsi okamih, co ma dostal bol ako Cartman zacal rozpravat o zidoch uplne od veci big_smile. Akurat som bratovi fukal balon a nedalo mi sa zasmiat big_smile.

Naposledy upravil: Georgino (01. 05. 2010 12:44:30)

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

22

ja003 napsal:

no mě se na ručníčkovi vždycky líbila ta krásná absurdita....prostě mluvící ručník! To je tak stupidní, až je to vtipný. Dále mluvící pekáč...ještě větší pecka!:lol:

Pipa už jsem dlouho neviděl, ale co si tak pamatuju, tak se mi líbil.

Souhlas, Little fibers je jeden z nejlepších dílů - taky mě nejvíc dostávala mluvící a lidi střílející mindža, ještě když do toho kecal análek Gary big_smile A když slyšim Ručníčka mluvit, tak mi taky natahuje big_smile Jinak Pip mě štval jen na začátku, páč je to moje nejneoblíbenější postava (jupí, už chcípnul! big_smile), ale ten díl se pak hodně slušně rozjel...

Eat, pray, queef!

23

Nevim podle mě ste rozmlsaní 14. sezona se povedla a když přišel trošku "slabší" řekl bych spíš jinej díl převážně bez hlavních postav tak nadáváte...btw. ty "trapný" vysvětlivky všeho jsou sice otravný, ale je to naprosto účelný a navozuje to dokonale atmosféru "dokumentu" já s tim neměl problém...

Drive slow homey...! -peace-

24

já s nima taky neměl problém...ale v podstatě opakovaný vtip není vtipem...mohli tam ty hloupě vtipný vysvětlivky dát 2x-3x, pak už to bylo předvídatelný, tudíž nezábavný.

25

Mně se to docela líbilo, vysvělivky byly super, o retardech pro retardy smile

První půlka sezóny se fakt povedla, kromě toho výročního dvojdílu, jen tak dál.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.