Re: Kto chce pomôcť
jinými slovy....dokončení tohoto projektu nejdříve příští rok ![]()
Amon Amarth!!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
jinými slovy....dokončení tohoto projektu nejdříve příští rok ![]()
Aj tak sa dá ![]()
...takybyste se občas mohli jít aspoň podívat na skype....
hele BX, ozvi se prosimtě..jakoukoliv formou
Budem na Skype...
Já, jsem rozhodně pro. Rád bych se tomu věnoval i z vlastního zájmu, protože potřebuju nějaký ukázkový film na přijímačky na animátorskou školu. Sám teda už dělám na dalších projektech, ale jestli by se dal dohromady tým 3 spolehlivých lidí, tak věřím, že bysme mohli dát dohromady i toto veledílo.
Se mnou počítej určitě jako s animátorem. Animoval bych v CINEMA 4D, který se od Maya ani zastak neliší.
Když už jsou ty prázdniny a všichni sme zalezlí u kompů, tak bychom toho mohli nějak využít.
Okej beriem tak za slovo ale trebalo by tam ešte niekoho
Takže dávam sem 20 sekundové video animácia
Príbeh je že sa rozprávaju Kenny Stan a Kyle kde je Cartman Kenny čosi zašušla a následne naňho padne trezor. Chlapci povedia Zabili Kennyho , ParchantiPozrite si ho
no pekne video az na to ze kyle ma ine gate a nemaju tam ty šale ci co to maju pod tym krkem ![]()
Pokud by někdo měl jakýkoliv nápad, třeba jen na krátkou minutovou scénku, tak bych vám byl moc vděčný
tady ukázka, jak jsem zatím zanimoval hlavní charaktery
http://www.facebook.com/video/video.php
0882907082
Snažím sa ťa zohnať na Skype aj cez správy a nič. Ozvi sa prosím...
koho?
koho? ja003... ale už ho mám ![]()
Inak vyzerá to tak, že by niečo predsa len mohlo vzniknúť. Kto by sa chcel zapojiť trebárs do dabingu, alebo do hocičoho iného, ozvite sa ![]()
Příspěvky [ 76 až 87 z 87 ]