1

Téma: 1410 - Insheeption

Hitem letošního léta byl v kinech film Počátek (Inception), který dosáhl mimořádně vysokého hodnocení v českých i světových filmových databázích, a jeho příběhem se bude tento týden inspirovat nový díl South Parku. Příběh filmu se odehrává se ve světě, kde je možné vstoupit do cizích snů, a existují lidé, kteří z těchto snů dokáží krást myšlenky, ale také je umějí prostřednictvím snů lidem vnuknout.

Kromě toho se desátý díl čtrnácté řady bude zabývat duševní chorobou zvanou nutkavé hromadění, která se projevuje fanatickou potřebou bezdůvodně uchovávat mnoho bezcenných věcí. Vypadá to, že touto chorobou trpí Stan a školní poradce Mackey (ukázka). Bude asi zajímavé sledovat, jak tyto dva motivy autoři skloubí do jednoho příběhu.

Když je Stan poslán za školním poradcem, aby si s ním promluvil o své poruše, zjistí, že není jediný s tímto problémem. Pan Mackey a Stan se vydají odborníkům na hromadění a Stan při tom získá víc než náznak toho, jaké to bylo, když Mackey chodil do čtvrté třídy southparkské základky.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1410.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1410 - Insheeption

I když většinou filmový parodie moc nemusim, tak tímhle dílem mě potěšili, protože tohle je přesně to, co jsem si o tom filmu taky myslel. Asi si ten díl moc neužije někdo, kdo Počátek neviděl, ale pokud jste ho viděli, tak.. do sebe všechno tak perfektně zapadá! smile (Obzvlášť pokud jste z filmu nebyli až tak nadšení jako všichni ostatní.) 5/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

Ja som žiaľ z tých, čo tento film nevideli. A musím si ho pozrieť, aby som túto časť pochopil big_smile Ale aj keď som nevidel film Počiatok, dávam 4/5 (zatiaľ tongue )

4

Videl som Počiatok a podobne ako Kael filmové paródie práve nezbožňujem ( 6x13 a 12x03 sú výnimky).Randy je ako vždy perfektný a zbožňujem epizódy o sp_stan
5/5,top 5 dielov

4/5
Neviděl sem Počátek, takže mi hodně věcí unikalo a přišlo mi to trochu bez děje, ale na druhou stranu to jistil jako vždy vynikající Randy.
Je Počátek fakt taková blbost?

We no longer fuck the Earth, we DP it!

6

Je... pozrel som si to a je to blud big_smile Ale k pochopeniu tejto časti sp mi to veľmi pomohlo. Svoje hodnotenie upravujem na 5/5, bola to šupa big_smile

7

one-real-mike: Neřekl bych, že Počátek je úplná blbost - je to chytrý a promyšlený a dává to celkem smysl. Bohužel nic z toho ještě samo o sobě neznamená, že je to zábavný - a to by asi film měl být především.

8

Mě se počátek docela líbil, akorát tam dost věcí zůstalo tak nějak bez vysvětlení a z toho si hlavně autoři SP dělali srandu.
přestovšak : film : 5/5, SP : 5/5. Vydařený to týden smile