1

Téma: 1412 - Mysterion Rises

Před rokem a půl si autoři South Parku poněkud zavařili, když v epizodě 1302 - The Coon nechali diváky v nejistotě ohledně skutečné identity superhrdiny Mysteriona. "Kdo je Mysterion?" je teď nejčastěji pokládaná otázka v sekci FAQ oficiálního webu. Pokud nedojde k nějakému aprílovému žertu, což by v listopadu nedávalo moc velký smysl, odhalení Mysteriona se bude konat tento čtvrtek.

Přestože navazující vícedílný příběh o superhrdinech ze South Parku se zabývá hlavně další havárií ropné společnosti BP, která se provrtala do jiné dimenze a vypustila démona Cthulhu, je to právě odhalení Mysterionovy identity, na které láká upoutávka na nový díl. Fanoušci South Parku se shodují na tom, že po minulém dílu se seznam podezřelých zúžil na duo Clyde a Kenny. Možná ale nejsem sám, komu by připadalo až moc jednoduché, kdyby se ukázalo, že Mysterion je opravdu prostě jeden z této dvojice. Vzhledem ke způsobu, jakým mají autoři ve zvyku překvapovat, by to po roce a půl čekání nakonec bylo možná i trochu zklamání.

Zbylí členové sdružení superhrdinů Mýval a spol. jsou nyní vedeni Mysterionem a spolupracují, aby pomohli lidem v Mexickém zálivu, kteří byli vydáni na milost temnému pánovi Cthulhu. Mýval, kterým jeho bývalí partneři opovrhují, teď pracuje sám, chystá pomstu a postaví se tváří v tvář Cthulhu.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1412.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1412 - Mysterion Rises

Mohlo by to být někoho zlé dvojče z paralerního vesmíru...jako v 2x15 - Spooky Fish...třeba by to mohl být Cartmen...kterej na sobě trochu zapracoval big_smile

...můj osobní typ wink

3

Pevne dúfam, že tú epizódu naozaj odvysielajú big_smile

Mimochodom, ten príspevok bol odoslaný dnes 11:11:11 tongue

4

u vás se neposouvá čas?...já mam 10-11-11 .)

5

BX: Jo a dneska je 1.11. smile Ale posílal jsem to ve skutečnosti o hodinu dřív, je to nějaký šouplý, když se odhlásim, ukazuje to správně.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

6

V profile treba odškrtnúť "Platí letný čas" aby to šlo. Ale je to fuk big_smile 1.11.2010 11:11:11 Tam ozaj chýba len ten rok 2011 big_smile

7

Co se týče posunu času, tohle fórum to bohužel nezvládá, musí se to nastavit manuálně v profilu.

IDDQD!

8

Tak tohle byl extrémně zdlouhavý díl, celou dobu jsem si říkal, že to klidně šlo vmáčknout do toho prvního, a oni nakonec místo toho udělají trojdíl. Pokud jde o příběh, nestalo se tam prakticky nic, kromě odhalení všech postav. Velkou část zabraly rekapitulace minulýho dílu a scény Cartman + Cthulhu, kterej byl teda pěkně animovanej, ale to je asi jediný co na tom dílu dalo fakt velkou práci. Škoda, že Mysteriona nenechali zemřít v minulym díle s tím, že v tomhle by se objevil živej jakoby nic stejně jako Kenny, ačkoli to by asi pár lidí předvídalo.. Ale tak co no, už jsem jak Hindsight, hlavně ať se teda povede ten konec smile

9

no teda...po dlouhé době mohu říct : to byla ale blbost smile

10

Sakra. Úplně mi zkazili celou Kennyho pointu. Některý scény mi přišly celkem vtipný, ale potom co trvaly pět minut už to z nich tak nějak vyprchalo... Zachraňoval to jenom Mintberry Crunch XD

11

What the fuck ?! I mean, egrmhm What the fuck ?!

Hey Stan, could you grab me a beer ? Stan ?!
M'Kay, I am pretty sure, I took my penis and... What the hell did i do with that damn thing ?

12

5/5
Po tom odhaleni vsetko v South Parku v suvislosti s Kennym zapada smile. Inač tam boli brutalne vtipne sceny. big_smile:D

Naposledy upravil: Georgino (05. 11. 2010 21:46:52)

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

13

Nojako, alespon náké to vysvětlení nebylo uplně od věci....nicméně díl byl docela nudný....ale Chtghulu...byl naanimován velmi dobře:)