1

Téma: 1413 - Coon vs. Coon and Friends

Příběh o superhrdinech ze South Parku a o temném pánovi Cthulhu, kterého vypustila ropná společnost BP, když se provrtala do jiné dimenze, tento týden pokračuje třetím dílem. Zároveň jde o předposlední epizodu čtrnácté sezóny. O identitách jednotlivých hrdinů je jasno, stále ale zbývá dořešit řadu otázek. Mimo jiné zda se vrátí Kapitán Průzrak a zda se Kenny smíří se svou schopností.

Ukáže se, že Mýval představuje ještě větší zlo než temný pán Cthulhu, když ztrestá své bývalé partnery z Mýval a spol. Kenny McCormick prostřednictvím svého druhého já, Mysteriona, zápasí s tíží své vlastní superschopnosti. V ukázce se snaží, aby ji pochopili ostatní hrdinové.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1413.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1413 - Coon vs. Coon and Friends

asi si chce dabér Kennyho po několika letech mlčení promluvit big_smile ...snad to zakončej nějak vhodně....zatim to je docela guláš

3

Bojím sa toho dielu, bojím hmm

4

ja003 napsal:

asi si chce dabér Kennyho po několika letech mlčení promluvit big_smile

Kennyho dabuje Matt Stone, stejně jako hromadu dalších postav.

IDDQD!

5

ale neřikej smile

6

Ale říkám.

IDDQD!

7

Když ve filmu Kenny promluvil bez kapuce, tak ho daboval někdo jinej (Mike Judge).

Jinak to zakončení bylo dost dobrý, to nejlepší si tentokrát nechali na konec. Škoda těch prvních dvou natahovaných dílů a že to celý zapláclo skoro půlku podzimní části sezóny..

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

8

To bylo... hodně překvapivé.

IDDQD!

9

Tak ako som sa bál, tak tom spokojný. Veru, parádny koniec smile

10

aaaaa...konečně Justin Bieber!!!!   skvělej díl  big_smile

11

Brutáál diel smile
Najvacsi zachvat som mal pri Bieberovi "BABY, BABY!" No lol lol lol
5/5

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

12

Já naprosto netuším, kdo ten Justin Bieber je, takže mě překvapuje, kolik lidí jeho rozmáčknutí oceňuje.

IDDQD!

13

Ja to náhodou viem veľmi dobre vďaka mojej spolusediacej v škole big_smile A poviem ti, o nič neprichádzaš. Proste sa teš z jeho rozplácnutia smile

14

no já ho viděl/slyšel tak jednou v životě, když mi to kámoš pouštěl z prdele na privátu....jeho rozmáčknutí mě skutečně potěšilo

15

Celá ta séria byla vyloženě hloupá. Ale zase sem rád, že se nic nezměnilo na principu Kennyho nesmrtelnosti.
3/5

We no longer fuck the Earth, we DP it!

16

Ach ta moje zvědavost... Už jsem to taky viděl, je to otřes. Já se tomu Cartmanovi ani nedivím:

[video (flash player not installed)]

Tahle jeho písnička má skoro 400 miliónů zhlédnutí na YouTube!

IDDQD!

17

A 399 999 800 z toho boli dievčatá veku od 6 do 15. Tých zvyšných boli chudáci, ktorí zablúdili, alebo zvedaví, presne ako ty tongue

18

a kdo by ho podle tebe měl poslouchat...nevěřím, že se to někomu v našem věku může líbit

19

ShadoW napsal:

Tahle jeho písnička má skoro 400 miliónů zhlédnutí na YouTube!

Není 400 miliónů trochu moc? Ještě před rokem mělo nejsledovanější video na Youtube 126 miliónů zhlédnutí.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

20

Je to hrozně moc, jenže počet uživatelů internetu roste, spolu s oblíbeností YouTube, takže se ta čísla neustále posouvají.

IDDQD!

21

Mu je 16 a zpívá jak malá holka big_smile

Hey Stan, could you grab me a beer ? Stan ?!
M'Kay, I am pretty sure, I took my penis and... What the hell did i do with that damn thing ?

22

Bíbra jsem znal z doslechu, nikdy jsem žádnou písničku neslyšel, proto jsem využil Shadowův odkaz a nestačil jsem se divit. Ty pitcho, 400 000 000????? Doufám, že maj rozbitý počítadlo.

Eat, pray, queef!

Ten Bíber, to je šílená s*ačka!! To můžou poslouchat vážně jen 14letý pipinky!! Když ho vidím, nejradši bych mu rozkopal držku!! sp_cartman

24

Urážíš chudáky čtrnáctiletý. Bobra poslouchaj jenom děti pod dvanáct bych řekla... O tom jak ho nesnáším se nemá cenu rozepisovat, ale u screenů z klipu k Baby se budu výborně bavit ještě roky XDD