Téma: South Park hra
Jednoduchá otázka. Viete si predstaviť nejakú hru ohľadom South Parku?
Nejakú novú? Inú ako boli všetky doteraz? Niečo čo by naozaj bavilo? ![]()
(nepýtam sa len tak náhodou, hľadám inšpiráciu
)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jednoduchá otázka. Viete si predstaviť nejakú hru ohľadom South Parku?
Nejakú novú? Inú ako boli všetky doteraz? Niečo čo by naozaj bavilo? ![]()
(nepýtam sa len tak náhodou, hľadám inšpiráciu
)
Nejake MMORPG na SP style by som bral ![]()
Nooo... možno raz aj to bude ![]()
Tak pokračujem v tejto téme. Otázka stále platí. Viete si predstaviť nejakú jednoduchú, ale chytľavú hru s hrdinami SP?
Plus otázka: Ako je to s autorskými právami? Môžem použiť v komerčne využívanej hre postavičky/prostredie South Parku? Resp. je tu niekto, kto sa do tohoto vyzná? ![]()
Naposledy upravil: BX (26. 03. 2011 13:08:18)
Tak pokračujem v tejto téme. Otázka stále platí. Viete si predstaviť nejakú jednoduchú, ale chytľavú hru s hrdinami SP?
Plus otázka: Ako je to s autorskými právami? Môžem použiť v komerčne využívanej hre postavičky/prostredie South Parku? Resp. je tu niekto, kto sa do tohoto vyzná?
no podle toho co bysi chtel udelat za hru pokut bysi udelal nakou Online hru jako WoW a tak tak by to autory asi naštvalo a možna byse to řešilo ale neco byse mohlo udelat
A aký typ hry by si si predstavoval? Georgino tu napísal, že MMORPG ale to si naozaj neviem predstaviť ![]()
A aký typ hry by si si predstavoval? Georgino tu napísal, že MMORPG ale to si naozaj neviem predstaviť
ja docela jo vybral bysis za koho chceš hrat napřiklad by byl vyber z deti ze třidi tka bysis vybral Cartmena a tet bysi delal questy třeba v luparnach jak nasrat rodiče a tak
áno, ale neviem či by to ľudí bavilo
ja by som si to ale určite kúpil ak by takáto hra bola ![]()
Čo sa týka distibúcie, myslel som nejakú hru na iOS (iPhone, iPod, iPad), ktorá by sa dala kúpiť na AppStore. Niekoľko ich už na AppStore je, asi napíšem im, alebo rovno tvorcom SP, že čo oni na to.
MMORPG je dobrý nápad, ale žiaľ nemám 10 členný tým - grafikov, programátorov, testerov atď. Mám tak akurát seba ako programátora/3Dgrafika a jedného grafika, takže myslite v menšom ![]()
Čo sa týka distibúcie, myslel som nejakú hru na iOS (iPhone, iPod, iPad), ktorá by sa dala kúpiť na AppStore. Niekoľko ich už na AppStore je, asi napíšem im, alebo rovno tvorcom SP, že čo oni na to.
MMORPG je dobrý nápad, ale žiaľ nemám 10 členný tým - grafikov, programátorov, testerov atď. Mám tak akurát seba ako programátora/3Dgrafika a jedného grafika, takže myslite v menšom
ja se k vam klidne přidam
Tak toto poriešime cez správy
Stále ale platí moja otázka ohľadom práv... teda aspoň dokým si nenájdem čas napísať niekomu kompetentnému ![]()
Příspěvky [ 11 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.