1

Téma: South Park hra

Jednoduchá otázka. Viete si predstaviť nejakú hru ohľadom South Parku?
Nejakú novú? Inú ako boli všetky doteraz? Niečo čo by naozaj bavilo? smile

(nepýtam sa len tak náhodou, hľadám inšpiráciu big_smile )

2

Re: South Park hra

Nejake MMORPG na SP style by som bral big_smile

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

3

Nooo... možno raz aj to bude big_smile

4

Tak pokračujem v tejto téme. Otázka stále platí. Viete si predstaviť nejakú jednoduchú, ale chytľavú hru s hrdinami SP?

Plus otázka: Ako je to s autorskými právami? Môžem použiť v komerčne využívanej hre postavičky/prostredie South Parku? Resp. je tu niekto, kto sa do tohoto vyzná? big_smile

Naposledy upravil: BX (26. 03. 2011 13:08:18)

5

BX napsal:

Tak pokračujem v tejto téme. Otázka stále platí. Viete si predstaviť nejakú jednoduchú, ale chytľavú hru s hrdinami SP?

Plus otázka: Ako je to s autorskými právami? Môžem použiť v komerčne využívanej hre postavičky/prostredie South Parku? Resp. je tu niekto, kto sa do tohoto vyzná? big_smile

no podle toho co bysi chtel udelat za hru pokut bysi udelal nakou Online hru  jako WoW a tak tak by to autory asi naštvalo a možna byse to řešilo ale neco byse mohlo udelat

6

A aký typ hry by si si predstavoval? Georgino tu napísal, že MMORPG ale to si naozaj neviem predstaviť big_smile

Screw you guys, im going home!

7

Manbearpig napsal:

A aký typ hry by si si predstavoval? Georgino tu napísal, že MMORPG ale to si naozaj neviem predstaviť big_smile

ja docela jo vybral bysis za koho chceš hrat napřiklad by byl vyber z deti ze třidi tka bysis vybral Cartmena a tet bysi delal questy třeba v luparnach jak nasrat rodiče a tak

8

áno, ale neviem či by to ľudí bavilo hmm ja by som si to ale určite kúpil ak by takáto hra bola smile

Screw you guys, im going home!

9

Čo sa týka distibúcie, myslel som nejakú hru na iOS (iPhone, iPod, iPad), ktorá by sa dala kúpiť na AppStore. Niekoľko ich už na AppStore je, asi napíšem im, alebo rovno tvorcom SP, že čo oni na to.

MMORPG je dobrý nápad, ale žiaľ nemám 10 členný tým - grafikov, programátorov, testerov atď. Mám tak akurát seba ako programátora/3Dgrafika a jedného grafika, takže myslite v menšom big_smile

10

BX napsal:

Čo sa týka distibúcie, myslel som nejakú hru na iOS (iPhone, iPod, iPad), ktorá by sa dala kúpiť na AppStore. Niekoľko ich už na AppStore je, asi napíšem im, alebo rovno tvorcom SP, že čo oni na to.

MMORPG je dobrý nápad, ale žiaľ nemám 10 členný tým - grafikov, programátorov, testerov atď. Mám tak akurát seba ako programátora/3Dgrafika a jedného grafika, takže myslite v menšom big_smile

ja se k vam klidne přidam

11

Tak toto poriešime cez správy tongue
Stále ale platí moja otázka ohľadom práv... teda aspoň dokým si nenájdem čas napísať niekomu kompetentnému big_smile