1

Téma: Přehrávání videí!

Zdravím všechny. Já nevím jestli to jde Vám, ale mě se každé video od Zkouknito.cz sekne. A když počkám, než se celé video načte, a potom si jej pustím, tak se to sekne  na začátku. Pak se nemůžu vůbec kouknout a je nuda! Já nevím jestli to Vám jde, ale každopádně, nebudete vědět čím to bude? NETem to být nemůže mám ho dostatečně rychlý na načítání (zkouknutí videa).

Každopádně.. Chtěl jsem se zeptat, hlavně ADMINU, proč třeba nedáte do sekce "Epizody online", videa ne z Zkouknito.cz, ale třeba RuTube apod. ? Je v pohodě, a dá se v klidu přetáčet. Žádné sekání nic. smile

Díky, Kože. smile

2

Re: Přehrávání videí!

Nazdar, nevíme, čím to je, bohužel nemáme křišťálovou kouli. Každopádně jsi první, kdo má takový problém. Zkus přeinstalovat Flash Player, prohlížeč (nebo použít úplně jiný), případně operační systém. Kdyby ta videa byla nahraná třeba na RuTube, tak by se zcela jistě objevil někdo jiný, komu by to nefungovalo a ptal se, proč ta videa nejsou jinde, třeba právě na webu Zkouknito.

IDDQD!

3

To je fakt,,. Prohlížeče mám dva "Chrome" a "Mozilla Firefox". Nejde mi to ani na jednom. Jinak budu muset na to přijít. Myslíš, že by to šlo na Safari? Jinak Ti děkuji. wink

4

říkal přeinstalovat Flashplayer...pokud dobře vidím

5

Nejsem technická podpora webu Zkouknito, ani odborník na Flash, takže to co navrhuju, opravdu střílím od pasu.

IDDQD!