1

Téma: Epizoda ktorou by sa dal charakterizovat south park

Čo myslíte, akou epizodou (poprípade viacerými) by sa dal dobre charkterizovat celý south park? To, o čo väčšinou v dieloch ide? A ktoré sú zasa oproti ostatným dielom podľa vás úplne netypické?

Screw you guys, im going home!

2

Re: Epizoda ktorou by sa dal charakterizovat south park

Nejméně typický díly bych viděl např. 8x14 Lesní zvířátka, 2x01 Bez mé řiti ne nebo 4x?? Pipa. Jsou to takový ty díly, kde se moc neukazuje hlavní čtyřka.

A jakou epizodou charakterizovat cely SP? To podle mě nejde, protože South park vypadá uplně jinak v 1. sérii, 6.sérii a např. 14. sérii. Možná mě napadá epizoda 11x14 The List, kde se do novýho South Parku vrátilo zabijení Kennyho a Stanovo zvracení. smile

Naposledy upravil: millin (10. 04. 2011 00:47:15)

3

Ja by som ho určite charakterizoval prvou časťou. Tam pekne vidíš charaktery viac-menej všetkých dôležitých postáv a tiež vidíš, o čo v South Parku ide. Ďalšiu časť by som možno dal Rainforest, Over Login a moju najobľúbenejšiu dvojčasť Go God go! tongue Tu vidno, že tvorcovia sa nezameriavajú len na totálnu absurditu a humor, ale vkladajú do toho aj niečo iné.

Ako anti-SP by som teda určite dal Not without my ass a Summer Camp (alebo ako sa to volá. To bolo po tej afére. V tejto časti SP ukazuje presne to, o čom nie je a pre nezainteresovaného diváka by to určite bolo metúce)

4

millin: súhlasím, v dieloch ktoré si vymenoval sa naozaj nevyskytuje to, čo v ostatných dieloch tj.  hlavná štvorica a nejaká zápletka. Ja by som snáď ešte pridal million little fibers a vlastne všetky diely kde sa vyskytuje towelie alebo pan Hankey. Bx: tiež súhlasím, v dieloch ktoré si vymenoval je paródia na spoločnosť (a celkovo na všetko, na čo sa paródia dá urobiť). Ešte by sa k nim dal zaradiť diel margaritavile a pinewood derby

Screw you guys, im going home!

5

Boha....dajte tie serie do norm prehladače či jak to mám povedať....elbo to zkoukni to je pičovina kurwa....furt le nnačitam video...boha...to opravte kurwa!

6

TheLucas ftipný post big_smile

Čo konkrétne ti nejde? (teda či všetko, alebo len nejaké konkrétne diely) A aké máš pripojenie na internet? smile

Naposledy upravil: BX (16. 05. 2011 17:43:45)