1

Téma: 1502 - Funnybot

Patnáctá řada pokračuje tento týden druhým dílem, ve kterém Jimmy moderuje udílení školních Cen komedie. Na jeho prvním ročníku Jimmy oznámí, že Němci jsou nejméně vtipní lidé na světě. Německo je hluoboce uraženo a slibuje, že odveta proti dětem ze southparkské základky bude rychlá a brutální.

Ceny komedie (Comedy Awards) je i název skutečného udílení cen, jehož první ročník se uskutečnil začátkem dubna pod taktovkou stanice, která vysílá i South Park, tedy Comedy Central. Mezi kategorie skutečných Comedy Awards patří nejlepší komediální film, nejlepší komediální herec a podobné obdoby "oskarových" kategorií. V South Parku se kromě kategorie za nejméně vtipný národ bude udílet třeba také cena pro nejvtipnější dítě ve škole a jejího vítěze oznámí Jimmy už v ukázce.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s15/1502.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1502 - Funnybot

další díl typuju na něco s Usámou smile

3

O tom pochybuju. Nedávno byl v It's a jersey thing...

4

millin: ja003 tím asi myslel hlavní téma o Usámovi. V It´s a Jersey thing Usáma jako hlavní téma nebyl.

Eat, pray, queef!

5

nebo o něm hoděj jen nějakou nepatrnou zmínku..jako třeba RayWilliamJohnson ve svym posledním díle =3 (prvních asi 5sec) http://www.youtube.com/watch?v=LS-OwbmA … re=feedbul big_smile

6

Chápu, že chtěli vyjádřit svůj názor na udílení cen za komedii, ale zkazit tím celou jednu epizodu South Parku mi připadá trochu škoda. Možná jim s tím dílem pomáhal nějakej Němec, protože to bylo právě tak vtipný. Nakonec tam nacpali i narážku na Usámu, takže to už je nejspíš taky odbytý, i když se z toho dalo vymáčknout víc. Na druhou stranu jedna epizoda o konspiračních teoriích už byla, tak už asi nechtěli dělat něco podobnýho.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

7

Já se právě bojím, že jim s tím žádný Němec nepomáhal, protože ty německé dialoy byly přečtené (pravděpodobně Treyem) opravdu otřesnou němčinou. Vyslovit například sehr jako [še:r] a Büro jako [bu:ro] může jenom někdo, kdo ten jazyk vůbec nezná. Ale možná to bylo zprzněno cíleně.

IDDQD!

8

Tak toto bola hodne čudná časť neutral

2/5
To byla taková kravina, až z toho bolely oči.:rolleyes:

We no longer fuck the Earth, we DP it!

10

Nejspíš jsem úplně mimo, ale minulá epizoda, kterou jste všichni vychvalovali do nebe mi přišla dost slabá, zato u téhle jsem se nasmála až až XD

11

ShadoW:to sehr jako 'šehr' bych řekl, že bylo schválně..taková parodie na bavorskou němčinu...taky to takle v hodinách přeháníme a učitelka je z toho docela nasraná:P

k epizodě : začátek hrůza, posledních tak 8 minut to celkem zachránilo. Takže alespoň 3/5

12

Takovej podprůměr, kterej ale mohl dopadnout mnohem mnohem hůř. 2/5

13

sp_cartman:V pořádku? víš, co se stalo lidem na které byli naposledy Němci nasraní? Pověz mu to Kyle. big_smile
Tak to se povedlo big_smile:D

dont worry be zoe(zouí)

14

1/5 sad tato cast mi prisla nudna

15

Tahle epizoda byla takovej koukací průměr. Sice jsem se zasmál dost, ale nějak mi tu unikla pointa hmm

Eat, pray, queef!

16

Myslím ale, že amíci mali z tejto epizódy určite viac ako európania. Hm?

17

Asi byste si tenhle díl užili víc, kdybyste viděli Doctora Who smile

My little pony friendship is magic!