1

Téma: 1503 - Royal Pudding

V nové epizodě pro všechny Kanaďany nastane čas plný radosti, jelikož započala královská svatba. Jenže ve chvíli, kdy se maji princ s princeznou spojit navždy ve svazku manželském, dojde k únosu princezny. Všichni Kanaďané vyzývají k její záchraně a Ike odpovídá voláním do zbraně.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s15/1503.jpg

IDDQD!

2

Re: 1503 - Royal Pudding

Princess now knighting Sir Ike Broflofski, giving him three kisses and a pair of socks, as is tradition smile Docela sranda, jeden z těch lepších dílů s Kanaďany.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

Dobrá epizóda. Nenandali to len kráľovskej svadbe, ale aj všetkým nezmyselným tradíciám. A to dosť krutým spôsobom (hlavne na konci big_smile )
Veľmi v pohode diel. Hlasovanie, ako vždy, tu pribudne?

4

No, ten zubní kaz mě teda nijak neukojil... Ale zbytek stál za to big_smile

Eat, pray, queef!

5

Ten zubný kaz to parádne vykryl ty big_smile

6

ten koniec big_smile som sa skoro zadusil big_smile

7

mám z téhle epizody super pocit, díly o kanadě mám ráda a ty jejich tradice:D ty byly super.... zubní kaz taky ušel.. pro mě zatím nejlepší epizoda 15té serie. i když je pouze třetí jen tak dál:-)

dont worry be zoe(zouí)

8

Mackey hviezdil, toto bolo proste brutal big_smile:D Jak sa znervoznoval big_smile:D + tie kanadske zvyky big_smile

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

9

Já nevím, ale mě se ty nový epizody nějak nelíbí... už to není ten starej dobrej SP, holt tvůrcům docházejí nápady... ale musím uznat, že v tomto díle byl ten konec fakt libovej big_smile