1

Téma: 1504 - T.M.I.

Jarní část patnácté sezóny se tento týden přehoupne do své druhé poloviny a bude-li kvalita čtvrtého dílu letošní řady aspoň z poloviny tak vysoká jako očekávání, které vzbuzuje jeho popis, máme se na co těšit. V hlavní roli se představí Cartman, který se opět dostane do problémů

Cartman se může zbláznit, když škola zveřejní velikosti penisů dětí na školní nástěnce. Požaduje přeměření, dočista zešílí a zase se jednou ocitne v ředitelně. Tentokrát je poslán na terapii o zvládání hněvu.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s15/1504.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1504 - T.M.I.

No, Cartman a Randy v hlavních rolích epizody o naštvaných mužích s malými penisy je taková sázka na jistotu, ty vtipy se musely psát úplně samy smile 4/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

Tak toto bola megačasť big_smile Veľmi dobrá, 5/5

4

Jak pak začal Randy zpívat a Cartman tam stál nasranej, tak jsem myslel, že chcípnu smíchy big_smile:D:D

Eat, pray, queef!

5

Ale myslím, že scéna ako Eric hovorí: "I'm not fat, I'm big boned!" si zaslúži byť medzi jeho najlepšími. Tam som skoro spadol zo stoličky a to sa mi naposledy stalo asi v časti Entity, keď sa preriekol o koncentračných táboroch big_smile

6

Celkem dobrej díl, velký + ale pro mě maj titulky, kde jste převedli jednotky :-) GJ

7

místy jsem se nudila místy řezala smíchy nejlepší bylo jak randy povídal o meření penisu a ta holčička se zeptala co je to penis:D jinak randy byl v této epizodě nejlepší celkově 2.5/5 takže 3

dont worry be zoe(zouí)

8

Rocky88 napsal:

Jak pak začal Randy zpívat a Cartman tam stál nasranej, tak jsem myslel, že chcípnu smíchy big_smile:D:D

taktak, ten song mě faktže šokoval, něco takovýho sem tam v žádnym případě nečekal lol