1

Téma: chybí vám Chef?

Nedávno jsem začala koukat na south park od znova a docela mě zajímá jestli vám chybí postava Chefa. Protože v novějších dílech SP už se nevyskytuje a mě ani nějak nepřišlo že se seriálu zmizel. Ve starších dílech jsem se na něj zaměřila a nějak mi tam začal trochu vadit- hlavně jeho songy které mi dříve přišly super.. nevím prostě mi přijde že zpívá pořád to samé dokola.. asi ho mám už obehraného nebo nevím.

dont worry be zoe(zouí)

2

Re: chybí vám Chef?

Chef odišiel po tom, čo Isaac Heyes (jeho dablér) odišiel z týmu (kvôli nezhodám)
Bol to teda skôr vynútený koniec Chefa v seriály. Ja som ho mal vždy rád a nemám pocit, že by jeho pesničky strácali na kvalite. Dalo by sa polemizovať, ako by vyzerala tato 15. sezóna s ním, ale je to zbytočné.

3

no ja vím proč zmizel ze seirálu.. mě zajímá jestli vám chybí nebo ne..  a ne jak by to vypadalo protože to by bylo skutečně zbytečné;)

dont worry be zoe(zouí)

4

Chybí mi asi tak stejně jako paní Choksondiková nebo Crabtreeová, tedy skoro vůbec.

IDDQD!

5

Choksondiková a Crabtreeová mi taky nechybí, ale Šéf hrozně. Ikdyž si ho v těch novějších epizodách neumim moc představit.

6

No právě, v novějších epizodách už by na něj stejně nezbylo místo.

IDDQD!

Šéf je historie. Patří do toho "starého" South Parku. Měl jsem ho rád. Byla to zajímavá postavička. smile