1

Téma: 1507 - You're Getting Old

Stanovy desáté narozeniny všechno změní. Začne se na svět dívat jinýma očima a ostatní kluci si myslí, že zkazí každou zábavu, a přestanou se s ním bavit. Stan s Kylem se příšerně pohádají a South Park, jak ho známe, se začne rozpadat.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s15/1507.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1507 - You're Getting Old

Tak po tomhle dílu asi už nikoho nepřekvapí, pokud South Park letos opravdu skončí. V průběhu dílu mě trochu štvalo, že Sharon několikrát něco zatrhla Randymu, což kazilo zábavu nejen jemu, ale i divákovi. Jenže to jsem ještě nevěděl, že to byla příprava pro ten konec, který byl mnohem smutnější než některé rádoby dojáky ve vážněji laděných seriálech a filmech. 5/5

Jo a snad někdo spočítá, jestli "shit" zaznělo bez cenzury ještě víckrát než v 502 - It Hits The Fan (162×) smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

No, jsem tak zaskočenej, že ani nevim, co si mam o tomhle dílu myslet.

Eat, pray, queef!

4

cas proste nezastavis... a kdo chce byt starej? hmm

To bylo tak na hovno, že je to nehodnotitelný. Teď fakt nevim, co si mam myslet o budoucnosti South Parku a už vůbec nevim, co budu dělat jestli fakt skončí. Ach jo

We no longer fuck the Earth, we DP it!

6

Prosím vás. Nerozšiřujte nějaké poplašné zprávy o konci South Parku.
SOUTH PARK NEKONČÍ ! Odvysílaná Epizoda You're Getting Old je označovaná jako ČÁST PRVNÍ, takže v další části všechno podle mě půjde do normálu. sp_stan

7

Tak túto epizódu si viem celkom pekne predstaviť ako poslednú epizódu SP vôbec. Keďže to ale posledná epizóda nie je, skôr by som to videl na nový začiatok. Kto vie, na čo sa Trey a Matt pripravujú.
U nich je ale celkom možné, že do ďalšej polovice vstúpia úplne normálne, akoby sa nič nestalo big_smile
Som silno zvedavý na ďalšie časti.

8

paráda jsem naprosto zvědavá jak to bude dál...
jen doufám že do další části nevstoupí jako by se nic nedělo jak řikal BX... to by bylo opravdu "od věci"

dont worry be zoe(zouí)

9

Dovolím se sem zkopírovat svůj koment k epizodě -
Tak tohle byla super epizoda. Každého, kdo sleduje South Park pravidelně od začátku se musela dotknout. Jako příspěvek k zamyšlení nad jejím významem bych doporučil tyto dva články

http://www.cinemablend.com/television/S … 32722.html
http://popwatch.ew.com/2011/06/09/south … on-finale/

Souhlasím s tím, co se píše na konci toho druhého, Stanův cynismus byl podle mě mířen na lidi, kteří na South Park dnes nadávají - oni se změnili, seriál se změnil a tak je teď pro ně všechno co P+S udělají na hovno. A rozhovor Sharon s Randym jsem pochopil jednak jako zamyšlení nad samotným seriálem, ale taky nad tím jak se každý týden opakují ty řeči o tom, že kvalita upadá a mělo by to skončit. Doufám, že ve všech lidech, kteří tady píšou, že by měl SP skončit po tomto díle pořádně hrklo a uvědomili si, jak je důležité, aby se "rodina" (SP komunita) nerozbila. Celkově tuhle epizodu považuju za jednu z cca 10-15 nejdůležitějších v celých 15-ti letech vysílání.

"Dělej si co chceš, neboť to je zákon."
Aleister Crowley

10

mno asi tak do 15.minuty jsem se nepřestal tlemit...ale pak už mě to vážně nutilo k zamyšlení, takže jsem div neuronil slzu.

Každopádně konec South Parku - to bude kolosální film a přestože se bojím, že bude brzo, strašně se na něj těšim!

Tak tenhle díl mě teda dostal a vlastně nevím co si o něm mám myslet. Jsem zvědavý co nás čeká v další epizodě.

Mimochodem, Randy a Sharon od sebe šli už podruhé, jestli se nepletu!?

12

Je to tak, už od sebe jednou šli. Ale hledat se mi ten díl nechce... wink

Eat, pray, queef!

13

Bolo to v 212 - Clubhouses