1

Téma: Pripomienka k webu

Mám pripomienku, síce k webu:
Na Safari mi robí nasledujúce: Otvorím http://south-park.cz/epizody-online. Vypýta si to prihlásenie, tak sa prihlásim. Vypíše hlášku, že som prihlásený, OK. Ale odteraz sa odkaz na stránke "Epizody online" správa inak. Vždy ma hodí na stranu s hláškou, že som prihlásený.
Už som si dal Epizody online do záložiek, takže keď sa prihlásim, kliknem na záložku a hotovo (cez priamy odkaz to ide. Cez odkaz vľavo v menu nie).
Môžte sa na to pozrieť, či sa s tým nedá niečo urobiť a či to je vôbec chyba stránky, alebo Safari.

2

Re: Pripomienka k webu

Nazdar, Safari nemám a ani si ho nemám jak nainstalovat. Ve Firefoxu jsem to několikrát testoval a funguje to bez problémů, tak nevím.

IDDQD!

3

Pozerám, že aj v chorme to robí hlúposti.

Naposledy upravil: BX (11. 06. 2011 19:22:19)

4

Nakonec to nebylo prohlížečem, ale redakčním systémem. Včera jsem to opravil a už by to mělo fungovat. Rozhodně dejte vědět, kdybyste narazili na další problém.

IDDQD!

5

V Safari to ide dobre. V chrome ale stále to isté. Keď sa prihlásim na strane ./epizody-online, tak sa tam už cez menu nedostanem.

6

V Chrome mi to funguje bez problémů, mohl bys mi popsat přesný postup, na kterém to uvázne?

IDDQD!

7

1.) Idem na stranu http://south-park.cz/epizody-online
2.) Keďže nie som prihlásený, prihlásim sa v pravom stĺpci. Ukáže mi "Nyní ste přihlášeni..."
3.) Chcem teda pozrieť nejakú epizódu, tak kliknem v ľavom menu na Epizody online
4.) Hlášky "Nyní ste přihlášeni..." sa už nezbavím.

To isté aj v Safari. (Som ale na macu. Snáď to nebude tým)
edit: Nie, nie je, robí to v Chrome aj na Windows.

Naposledy upravil: BX (14. 06. 2011 23:08:37)

8

Díky za upřesnění, konečně se mi podařilo nalézt pravou příčinu. Problém byl v tom, že Chrome a Safari kešují standardní přesměrování přes HTTP kód 301, musel jsem ho změnit na jiný (viz fórum Joomly). Snad už to teď bude fungovat jak má.

IDDQD!

9

Už je to v poriadku smile