1

Téma: 1511 - Broadway Bro Down

Na scénáři nejnovější epizody se podílí i Robert Lopez, tedy spolutvůrce muzikálu The Book of Mormon, se kterým před několika měsíci autoři South Parku vstoupili na Broadway. Tento týden naopak Broadway vstoupí do South Parku. Kolegové totiž ukážou Randymu, co je tak skvělé na muzikálech.

Sharon je nadšená, když se Randy snaží dělat více věcí, které ji baví. Ale potom, co ji vezme na muzikál do Denveru, stane se Randy největším fanouškem Broadwaye (i když to tak nejdřív nevypadá). Sharon musí do New Yorku a chodí na každý muzikál na Velké bílé ulici.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s15/1511.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

Re: 1511 - Broadway Bro Down

Tak snad tohle bude první epizoda druhý půlky 15. sezóny, která mě nadchne. Nechci vyznět jako cynický kokot, ale zatím je to pěkně na houby, ani Bass to Mouth se mi nelíbila když jsem si ji pouštěl podruhý.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

3

Randy zachraňuje South Park. Podľa mňa skvelá časť. Maximálna absurdita, Randy žiaril (Spiderman!). Nieje čo vytknuť.
5/5

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

4

Jeden z nejlepších dílů vůbec. Tohle multi-téma se Spidermanem na konci mě totálně rozsekalo big_smile

Eat, pray, queef!

5

Ten konec to zachránil, ale jinak mi přišlo, že ten díl byl založenej na jednom nápadu, kterej omílali pořád dokola. 3/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

Tak nakonec jsem nadšen! Je mi jedno, že pořád omílali jedno a to samý - nápad se Spidermanem a hlavně s klukem s plovací vestou neměl chybu.

5/5

We no longer fuck the Earth, we DP it!

7

Tento díl mě velmi pobavil, jasných 5/5

8

každá epizoda s Randym je nářez

The lunatic is on the grass